Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch
Zorg dat uw dak klaar is voor de winterperiode Redactie, 22 november 2023
Besneeuwd dak in Roermond - BMP Vastgoedonderhoud biedt hulp.

Met de komst van de winter moeten we ons voorbereiden op koude dagen en ruig weer. Begin op tijd met het onderhouden van uw dak, zodat het de winter zonder problemen kan doorstaan. Hier zijn een paar stappen die u kunt nemen om uw dak voor te bereiden op de winter.

Controleer uw dak nauwkeurig

Voer een grondige visuele controle uit van uw dak. Let op mogelijke ontbrekende, beschadigde of losse dakpannen en bekijk de toestand van de dakbedekking. Zorg ervoor dat eventuele beschadigingen vóór het winterseizoen gerepareerd zijn om lekkages en verdere problemen te voorkomen.

Zorg dat uw goten en afvoeren schoon zijn

Om waterophoping en ijsvorming te voorkomen, is het belangrijk om verstopte goten en afvoeren te vermijden. Er zou schade aan de structuur van uw dak veroorzaakt kunnen worden, wat problemen kan veroorzaken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van vuil en dat water moeiteloos weg kan stromen.

Let op de isolatie en ventilatie van uw dak

Het vermijden van warmteverlies en condensatie begint bij een goede isolatie en ventilatie van uw dak. Het verkleinen van de kans op ijsdammen, die schade aan uw dak kunnen veroorzaken, is een extra voordeel hiervan. Bovendien kan goede isolatie ook leiden tot een positieve invloed op uw energierekening, wat natuurlijk mooi meegenomen is!

Zorg dat sneeuw en ijs worden verwijderd van uw dak

Bereid uzelf voor op het weghalen van sneeuw en ijs. Indien het een uitdaging is om uw dak te bereiken of als u niet de juiste veiligheidsmaatregelen kunt treffen, raden wij aan om een professional in te schakelen. Heeft u vragen over BMP Vastgoedonderhoud in Roermond? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 106 1365.

Indien u onzeker bent over de staat van uw dak of wanneer bepaalde problemen te complex zijn om zelf op te lossen, kunt u altijd de hulp van BMP Vastgoedonderhoud inschakelen. Een goed verzorgd dak is onmisbaar om uw woning te behoeden tegen de strenge winterse omstandigheden,Volg deze adviezen om met een gerust hart de winter in te gaan, met de wetenschap dat uw dak in perfecte staat verkeert.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA