Teamfoto RNT Dakspecialist
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch
Zorg dat uw dak klaar is voor de winterperiodeRedactie, 22 november 2023
Besneeuwd dak in Roermond - RNT Dakspecialist biedt hulp.

Met de komst van de winter moeten we ons voorbereiden op koude dagen en ruig weer. Begin op tijd met het onderhouden van uw dak, zodat het de winter zonder problemen kan doorstaan. Hier zijn een paar stappen die u kunt nemen om uw dak voor te bereiden op de winter.

Controleer uw dak nauwkeurig

Voer een grondige visuele controle uit van uw dak. Let op mogelijke ontbrekende, beschadigde of losse dakpannen en bekijk de toestand van de dakbedekking. Zorg ervoor dat eventuele beschadigingen vóór het winterseizoen gerepareerd zijn om lekkages en verdere problemen te voorkomen.

Zorg dat uw goten en afvoeren schoon zijn

Om waterophoping en ijsvorming te voorkomen, is het belangrijk om verstopte goten en afvoeren te vermijden. Er zou schade aan de structuur van uw dak veroorzaakt kunnen worden, wat problemen kan veroorzaken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van vuil en dat water moeiteloos weg kan stromen.

Let op de isolatie en ventilatie van uw dak

Het vermijden van warmteverlies en condensatie begint bij een goede isolatie en ventilatie van uw dak. Het verkleinen van de kans op ijsdammen, die schade aan uw dak kunnen veroorzaken, is een extra voordeel hiervan. Bovendien kan goede isolatie ook leiden tot een positieve invloed op uw energierekening, wat natuurlijk mooi meegenomen is!

Zorg dat sneeuw en ijs worden verwijderd van uw dak

Bereid uzelf voor op het weghalen van sneeuw en ijs. Indien het een uitdaging is om uw dak te bereiken of als u niet de juiste veiligheidsmaatregelen kunt treffen, raden wij aan om een professional in te schakelen. Heeft u vragen over RNT Dakspecialist in Roermond? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 106 1365.

Indien u onzeker bent over de staat van uw dak of wanneer bepaalde problemen te complex zijn om zelf op te lossen, kunt u altijd de hulp van RNT Dakspecialist inschakelen. Een goed verzorgd dak is onmisbaar om uw woning te behoeden tegen de strenge winterse omstandigheden,Volg deze adviezen om met een gerust hart de winter in te gaan, met de wetenschap dat uw dak in perfecte staat verkeert.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over RNT Dakspecialist

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen, het uitvoeren van een dak inspectie, dak onderhoud of het plaatsten van dakisolatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervangen en isoleren van jouw complete dak en het vervangen van jouw dakgoten.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde om de gewenste kwaliteit te leveren op jouw dak. Daarom werken wij alleen met kwalitatief goede en gecertificeerde duurzame producten. Dus ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor jouw dak? Neem dan gerust contact met ons op.


Logo van VCA
VCA