Teamfoto RNT Dakspecialist
Dakreparatie in Roermond Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Dakreparatie in Roermond

Een dakreparatie in Roermond de enige oplossing? Schakel RNT Dakspecialist hiervoor in. Wij staan altijd paraat om u te ondersteunen bij ieder dakprobleem. Lees snel verder of neem contact met ons op via 085 106 1365.

Dakreparatie in Roermond uit laten voeren door RNT Dakspecialist

Gaat het om uw schuine dak, uw platte dak, dakkapel of schoorsteen? Met alles kunnen wij u van dienst zijn. Bij RNT Dakspecialist staan effectieve dakreparaties en betrouwbare service voorop. Hierbij horen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij voeren eerst een vrijblijvende dakinspectie uit, zodat we uw hele dak in kaart brengen en alle mankementen aan uw dak kunnen repareren. Hierna krijgt u een uitgebreide op maat gemaakte offerte van ons. Uiteraard houden wij bij het opstellen van de offerte rekening met uw wensen. Is alles duidelijk en gaat u akkoord met de offerte voor de dakreparatie in Roermond dan maakt onze dakdekker graag met u een afspraak.

Kosten dakreparatie in Roermond

Bij de berekening van de kosten voor dakreparatie moet rekening gehouden worden met de regio, het uurloon van de dakdekker, de omvang van de klus en de vereiste materialen. Hoeveel u totaal kwijt zult zijn is lastig te zeggen, maar de meeste dakdekkers hanteren een prijs per m³ van tussen de €100 en €300. Indien er veel aan uw dak gedaan moet worden kunnen wij ook samen met u de opties voor dakrenovatie bekijken.

Plat dak repareren

Uw platte dak wordt gerepareerd met reparatie pasta of er wordt een deel van de dakbedekking vervangen. Het dak kan meestal ook een schoonmaakbeurt gebruiken. Dit doen wij ook voor u. Hierdoor worden alle mogelijke factoren die hebben geleid tot de beschadiging van het dak geïdentificeerd en dragen wij zorg voor een doeltreffende oplossing.

Dakreparatie in Roermond aan hellend dak

Bij het herstellen van een hellend dak worden dakpannen gerepareerd of vernieuwd, of moet de onderliggende dakconstructie hersteld worden. Onze dakdekker is daarvoor beschikbaar. Zorg ervoor dat uw dak regelmatig wordt onderhouden. Op deze manier kunt u voorkomen dat er vaker dakreparatie in Roermond nodig zal zijn. Voorkom dat dakreparaties in Roermond vaker nodig zijn door uw dak regelmatig te laten onderhouden.

Dak reparatie bij daklekkage

Niemand zit te wachten op een daklekkage. Schakel snel hulp in. Zowel een lek plat dak als een lekke dakgoot of een schuin dak repareert RNT Dakspecialist. Om in de toekomst geen last te hebben van daklekkages, is het belangrijk om uw dak regelmatig te laten inspecteren en onderhouden.

Dakdekker inschakelen voor dakreparatie in Roermond

Neem voor dakreparatie in Roermond snel contact op met onze dakdekker. Zo voorkomt u meer schade aan uw woning. Uw dakkapel repareren of uw bitumen dak renoveren, uw dakprobleem is bij ons in goede handen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 106 1365 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Over ons

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RNT Dakspecialist

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen, het uitvoeren van een dak inspectie, dak onderhoud of het plaatsten van dakisolatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervangen en isoleren van jouw complete dak en het vervangen van jouw dakgoten.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde om de gewenste kwaliteit te leveren op jouw dak. Daarom werken wij alleen met kwalitatief goede en gecertificeerde duurzame producten. Dus ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor jouw dak? Neem dan gerust contact met ons op.


VCA