Direct een dakdekker nodig?Bel 085 106 1365Of vul het formulier in

Dakreparatie in Roermond

Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Dakdekker
Klanten beoordelen ons met een 0!
Werkzaam in Roermond, gevestigd in 's-Hertogenbosch

Dakreparatie in Roermond

Een dakreparatie in Roermond de enige oplossing? Schakel BMP Dakspecialist hiervoor in. Wij staan altijd paraat om u te ondersteunen bij ieder dakprobleem. Lees snel verder of neem contact met ons op via 085 106 1365.

Dakreparatie in Roermond uit laten voeren door BMP Dakspecialist

Gaat het om uw schuine dak, uw platte dak, dakkapel of schoorsteen? Met alles kunnen wij u van dienst zijn. Bij BMP Dakspecialist staan effectieve dakreparaties en betrouwbare service voorop. Hierbij horen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij voeren eerst een vrijblijvende dakinspectie uit, zodat we uw hele dak in kaart brengen en alle mankementen aan uw dak kunnen repareren. Hierna krijgt u een uitgebreide op maat gemaakte offerte van ons. Uiteraard houden wij bij het opstellen van de offerte rekening met uw wensen. Is alles duidelijk en gaat u akkoord met de offerte voor de dakreparatie in Roermond dan maakt onze dakdekker graag met u een afspraak.

Kosten dakreparatie in Roermond

Bij de berekening van de kosten voor dakreparatie moet rekening gehouden worden met de regio, het uurloon van de dakdekker, de omvang van de klus en de vereiste materialen. Hoeveel u totaal kwijt zult zijn is lastig te zeggen, maar de meeste dakdekkers hanteren een prijs per m³ van tussen de €100 en €300. Indien er veel aan uw dak gedaan moet worden kunnen wij ook samen met u de opties voor dakrenovatie bekijken.

Plat dak repareren

Uw platte dak wordt gerepareerd met reparatie pasta of er wordt een deel van de dakbedekking vervangen. Het dak kan meestal ook een schoonmaakbeurt gebruiken. Dit doen wij ook voor u. Hierdoor worden alle mogelijke factoren die hebben geleid tot de beschadiging van het dak geïdentificeerd en dragen wij zorg voor een doeltreffende oplossing.

Dakreparatie in Roermond aan hellend dak

Bij het herstellen van een hellend dak worden dakpannen gerepareerd of vernieuwd, of moet de onderliggende dakconstructie hersteld worden. Onze dakdekker is daarvoor beschikbaar. Zorg ervoor dat uw dak regelmatig wordt onderhouden. Op deze manier kunt u voorkomen dat er vaker dakreparatie in Roermond nodig zal zijn. Voorkom dat dakreparaties in Roermond vaker nodig zijn door uw dak regelmatig te laten onderhouden.

Dak reparatie bij daklekkage

Niemand zit te wachten op een daklekkage. Schakel snel hulp in. Zowel een lek plat dak als een lekke dakgoot of een schuin dak repareert BMP Dakspecialist. Om in de toekomst geen last te hebben van daklekkages, is het belangrijk om uw dak regelmatig te laten inspecteren en onderhouden.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Roermond

Neem voor dakreparatie in Roermond snel contact op met onze dakdekker. Zo voorkomt u meer schade aan uw woning. Uw dakkapel repareren of uw bitumen dak renoveren, uw dakprobleem is bij ons in goede handen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 106 1365 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over BMP Dakspecialist

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


Logo van VCA
VCA