Teamfoto RNT Dakspecialist
Daklekkage in Roermond Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Daklekkage in Roermond

Schade aan uw woning door een daklekkage Roermond is heel vervelend. U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Aarzel niet om contact op te nemen met een ervaren dakdekker in uw buurt. Wat er ook aan de hand is met uw dak, een dakdekker van RNT Dakspecialist geeft u aan de telefoon direct handige tips en komt snel bij u langs. Op onze website kunt u alles vinden over daklekkages en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Liever direct een dakdekker spreken? Bel ons op 085 106 1365.

Daklekkage Roermond: wat te doen?

Gelukkig is de oorzaak van het lek vaak makkelijk op te sporen en kan het dak daarna gerepareerd worden. Op die manier voorkomt u grote vervolgschade. Bescherm uw spullen tegen het lekkende water en zorg ervoor dat u het opvangt. Maak foto's om uw verzekeringsmaatschappij te laten zien. Het is mogelijk dat u recht heeft op schadevergoeding. Neem geen onnodige risico's door uw dak te betreden. Dit is extra gevaarlijk nu uw dak door de daklekkage niet in optimale staat verkeert.

Onze werkwijze bij daklekkage in Roermond

Bij daklekkage Roermond werken wij altijd op een duidelijke manier, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Wij luisteren eerst naar uw verhaal, zodat we het probleem goed in kaart kunnen brengen. Met duidelijke vragen komen we er achter wat de mogelijke oorzaak van het lek is. Vaak plannen wij direct een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken. Op basis daarvan kunnen we u meer vertellen over het herstellen van uw dak.

Bij het inspecteren van uw dak besteden wij aandacht aan de volledige dakbedekking, inclusief alle naden bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We scannen uw hele dak grondig, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Nadat we uw dak hebben geïnspecteerd, brengen we vanzelfsprekend een overzicht uit van de benodigde werkzaamheden en geven we een kostenindicatie. Ten slotte doen wij u een voorstel op maat en mocht u het daar mee eens zijn, dan kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen op uw daklekkage te repareren.

Oorzaken lekkage dak

De oorzaak van een daklekkage is vaak zo gevonden. Vaak gaat het om een klein mankement dat snel gerepareerd kan worden. Is er wel grotere schade? Dan moet er een dakspecialist aan te pas komen. Temperatuurs- en luchtvochtigheidswisselingen, plantengroei en dieren laten hun sporen achter. U kunt een daklekkage Roermond niet altijd voorkomen. U doet er goed aan om uw dak in ieder geval eens in de zoveel tijd te onderhouden. Daardoor gaat uw dak langer mee.

Lekkage plat dak

De oorzaak voor een lekkage plak dat is vaak een scheur in de dakbedekking of een slechte afvoer van water. Om uw platte dak te herstellen, kunt u de scheur in de dakbedekking repareren en ervoor zorgen dat de waterafvoer weer goed functioneert. Als u niet zo handig bent, kunt u altijd op korte termijn een dakdekker bij ons boeken om uw daklekkage te repareren. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak via 085 106 1365.

Lekkage schuin dak

Wanneer uw dak schuin is, kunnen lekkages optreden door kapotte dakpannen, verstopte dakgoten, scheuren rondom een dakraam of dakkapel, of andere schade aan uw dak. Indien mogelijk verhelpen wij de lekkage graag direct. Uiteraard overleggen wij alles met u. Bij sommige lekkages is het repareren van een naad afdoende, maar bij andere gevallen is het vervangen van delen van uw dak noodzakelijk.

Bel gerust bij daklekkage in Roermond

U wilt natuurlijk vandaag nog uw daklekkage gerepareerd hebben. Om dit te bewerkstelligen heeft RNT Dakspecialist altijd een dakdekker voor u klaar staan. Wij zorgen ervoor dat u altijd duidelijke afspraken heeft, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Laat uw daklekkage in Roermond gerust aan ons over. Bel gerust op 085 106 1365. Wij geven u advies of plannen een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken.

Over ons

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RNT Dakspecialist

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen, het uitvoeren van een dak inspectie, dak onderhoud of het plaatsten van dakisolatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervangen en isoleren van jouw complete dak en het vervangen van jouw dakgoten.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde om de gewenste kwaliteit te leveren op jouw dak. Daarom werken wij alleen met kwalitatief goede en gecertificeerde duurzame producten. Dus ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor jouw dak? Neem dan gerust contact met ons op.


VCA