Teamfoto RNT Dakspecialist
Dakisolatie in Roermond Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Dakisolatie in Roermond

Na het plaatsen van dakisolatie zult u tevreden zijn met het resultaat. Waarom? Lees snel verder. Wij hebben alles voordelen van dakisolatie voor u op een rijtje gezet. Nog even overleggen over dakisolatie in Roermond? Onze dakdekker in Roermond is specialist in dakisolatie. Hij vertelt u alles over isolatie van uw dak, over de mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen betekenen. Bel gerust op 085 106 1365.

Dakisolatie: de voordelen

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor dakisolatie is kostenbesparing. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. Bij dakisolatie in Roermond kunt u aan de hand van de huidige gasprijs gemakkelijk uitrekenen hoeveel u bespaart. Bovendien zijn er andere voordelen van dak isoleren:

Het aanbrengen van dakisolatie zorgt voor meer wooncomfort. Een lagere CO2-uitstoot wordt gerealiseerd door minder te stoken, wat bijdraagt aan een verbeterd klimaat. Met dakisolatie vergroot u de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Roermond kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. Ga na of er landelijke of regionale subsidies beschikbaar zijn. Dit kan u helpen om ongeveer 30% van de kosten terug te krijgen. Subsidies gaan vaak gepaard met bepaalde voorwaarden. Om aanspraak te maken op een subsidie moet u eerst aan deze voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij ons kunt u rekenen op professionele plaatsing van verschillende dakisolatietypes. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het aanbrengen van dakisolatie, maar ook voor het plaatsen van nieuwe daken, het repareren van daklekkages, renovatie en onderhoud. Bij het aanbrengen van dakisolatie in Roermond bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak toevoegen? Dit is een goede keus. Uw dak zal daarmee goed geïsoleerd worden. Wilt u snel en voordelig uw schuine dak isoleren? Kies voor dakisolatie aan de binnenzijde. Dit geeft redelijk goede isolatie en de zolder kan vervolgens netjes afgewerkt worden. Ook een goede optie voor het isoleren van uw woning is zoldervloerisolatie. Dit is handig wanneer u de zolder alleen als opbergruimte gebruikt en dus niet verwarmt.

Dakisolatie buitenzijde

Wilt u een snelle en gemakkelijke oplossing voor uw platte dak? Kies dan voor isolatiemateriaal dat op het dak wordt geplaatst. Dit biedt een eenvoudige isolatie, maar is iets minder effectief. Wij adviseren bij een schuin dak altijd dakisolatie aan de buitenzijde. Een schuin dak kan op die manier het beste geïsoleerd worden. Een andere manier om uw schuine dak te isoleren is door purschuim, EPS termoparels of ander materiaal onder de dakpannen de spuiten.

Dakisolatie Roermond door RNT Dakspecialist laten uitvoeren

Wilt u zo snel mogelijk dakisolatie laten plaatsen in Roermond? Onze dakdekkers zijn altijd op korte termijn beschikbaar om u van dienst te zijn. Wilt u meer weten oven dak isoleren of even om de tafel zitten? Neem contact op via 085 106 1365 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Over ons

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RNT Dakspecialist

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen, het uitvoeren van een dak inspectie, dak onderhoud of het plaatsten van dakisolatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervangen en isoleren van jouw complete dak en het vervangen van jouw dakgoten.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde om de gewenste kwaliteit te leveren op jouw dak. Daarom werken wij alleen met kwalitatief goede en gecertificeerde duurzame producten. Dus ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor jouw dak? Neem dan gerust contact met ons op.


VCA