Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch
Vergoeding bij dakschade Redactie, 23 december 2023
Stormschade? Wacht niet tot het te laat is. Bel ons nu voor professioneel stormschade herstel.
Stormschade? Kies voor BMP Vastgoedonderhoud - uw vertrouwde partner in snelle en deskundige stormschadeherstel.

Om problemen met uw verzekering te voorkomen bij het indienen van een claim, is het belangrijk om uw dak goed te verzorgen. Door de veranderende klimaatomstandigheden nemen de extremere weersomstandigheden toe, wat het risico op stormschade aan uw dak vergroot. Echter, als uw dak na een storm problemen heeft en u heeft het niet goed onderhouden, kan het zijn dat uw verzekering niet uitkeert bij schade.

Wat zijn de criteria voor vergoeding bij schade aan uw dak in Roermond?

Of u aanspraak kunt maken op vergoeding voor schade aan uw dak door storm, brand of diefstal (van dakpannen) hangt af van uw polis. Bij lekkage door overmatige regenval kunt u meestal bij uw verzekering terecht. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van wat uw polis dekt en in welke situaties u aanspraak kunt maken op vergoeding.

Indien u schade aan uw dak opmerkt, is het verstandig om foto's te maken en deze, samen met een duidelijke beschrijving, naar uw verzekeraar te verzenden. Niet alle schade wordt gedekt door de verzekering. Als er sprake is van slijtage of als u zelf niet goed voor uw dak heeft gezorgd, wordt deze schade meestal niet vergoed. Het is raadzaam om op de hoogte te zijn van uw eigen risico bij schade (eigen risico).

Zorg ervoor dat uw dak regelmatig wordt onderhouden

Het is vaak niet mogelijk om schade door gebrek aan onderhoud of normale slijtage te claimen bij de polis van de meeste opstal- of woonverzekeringen. Zorg ervoor dat u uw dak goed verzorgt, zodat u niet verrast wordt. Als u uw dak in optimale staat wilt houden, kunt u BMP Vastgoedonderhoud bellen op 085 106 1365 en een offerte aanvragen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA