Teamfoto Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek
Dakbedekking plaatsen Roermond Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Geleen

Dakbedekking plaatsen Roermond

Wilt u uw dakbedekking laten inspecteren, moet deze gerepareerd worden of wilt u deze laten vervangen? De dakdekkers van Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek zijn er voor al uw dakdekkersklussen in en rond Roermond. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ons contacteren via 046 206 4104 of het contactformulier gebruiken.

Functie dakbedekking Roermond

Met dakbedekking of dakbekleding wordt uw dak beschermd tegen water, zon, sneeuw en tocht. Als de dakbedekking verjaart kan het zijn dat deze zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Om dit risico te minimaliseren kunt u uw dak regelmatig laten inspecteren door een vakkundige dakdekker.

Als kleine beschadigingen niet op tijd verholpen worden, kunnen ze zorgen voor veel overlast en onkosten. Denk hierbij aan slechtere isolatie, houtrot, grijze vochtplekken en schimmel op plafonds en muren. Laat Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek uw dak grondig onderzoeken en de staat ervan in kaart brengen, zodat de levensduur van uw dak aanzienlijk kan worden verlengd.

Mogelijkheden dakbedekking Roermond

Dakbedekking kan zowel op een plat dak als op een hellend dak aangebracht worden. Het materiaalgebruik varieert hierbij. Zink, metaal, kunststof en bitumen zijn een paar voorbeelden van materiaal dat vaak gebruikt wordt. Dakbekleding kan zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van het dak geplaatst worden. Voor ieder materiaal is er ook een bijpassende afvoer, zodat het water zonder lekken kan worden afgevoerd.

Bitumineuze dakbedekking wordt vaak ingezet voor platte daken, zoals bij garages of tuinhuisjes. Het is relatief goedkoop en makkelijk inzetbaar, zowel alleenstaand als in combinatie met dakisolatie. Daarbij is het vaak recyclebaar, wat het een duurzame keuze maakt. Het is soms ook mogelijk om bitumineuze dakbedekking in te zetten voor hellende daken.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Dakbedekking kan goed ingezet worden in combinatie met dakisolatie. Doordat warme lucht opstijgt, kan er veel warmte verloren gaan als het dak niet goed geïsoleerd is. Dit kunt u merken aan een hogere energierekening. Bij het vervangen van uw dakbedekking is het een goed idee om ook direct de dakisolatie aan te pakken.

Omdat geen dak hetzelfde is, zijn de kennis en de ervaring van de dakdekker erg belangrijk. Bij Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek zijn we erg kundig en beschikken we over ruime kennis van verschillende soorten dakwerkzaamheden. Onze focus ligt op professioneel advies, betrouwbare service en effectieve reparaties voor alle soorten daken. Wij laten geen compromis toe als het gaat om het gebruik van de beste materialen.

Contact met Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Roermond

Heeft u zelf al lekkage opgemerkt, of heeft u last van stormschade? Wacht niet te lang en schakel zo snel mogelijk professionele hulp in, zodat het probleem niet groter wordt. U heeft de mogelijkheid om bij Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek kosteloos een deskundig adviesgesprek aan te vragen, maar u kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Bent u op zoek naar een vakbekwame dakdekker in Roermond, die direct beschikbaar is om u te ondersteunen bij het repareren, inspecteren of vervangen van uw dakbedekking? Neem dan contact op met Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek. Heeft u in Roermond een dakdekker nodig voor allerlei dakdekkersklussen? [Bedrijfsnaam] staat voor u klaar. Aarzel niet en neem direct contact op met een vakman door te bellen naar 046 206 4104, of vul het contactformulier in.

Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek staat voor u klaar in Roermond
Over ons

Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek BV is specialist in alle soorten dakwerk voor, zowel voor platte als hellende daken. Denk daarbij aan vernieuwing of reparatie van bitumen dakbedekking en vervanging van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 046 206 4104

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek

Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek BV is specialist in alle soorten dakwerk voor, zowel voor platte als hellende daken. Denk daarbij aan vernieuwing of reparatie van bitumen dakbedekking en vervanging van dakpannen. Ook voor de isolatie van platte en hellende daken en lood- en zinkwerk (afdichting, goten, regenpijpen) bent u bij Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek BV aan het juiste adres.