Teamfoto RNT Dakspecialist
Dakrenovatie Roermond Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Dakrenovatie Roermond

Wilt u uw dak laten renoveren, uw dakbedekking vervangen of een dakinspectie laten uitvoeren? Voor alle dakrenovatieklussen in Roermond en omgeving kunt u rekenen op de expertise van RNT Dakspecialist. Neem direct contact met ons op via 085 106 1365 of maak gebruik van het contactformulier voor het aanvragen van een offerte. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 085 106 1365 of maak handig gebruik van ons contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Functie dakrenovatie Roermond

De kwaliteit van uw dak heeft invloed op de uitstraling van uw huis en de waarde hiervan. Daarnaast kan het veel invloed hebben op uw energieverbruik. Ons Nederlandse weer kan een dak flink op de proef stellen. Zware regenval, fel zonlicht, harde wind, vorst en sneeuw kunnen allemaal schade aan uw dak veroorzaken. Hierdoor kunnen er kleine scheurtjes of blaasvorming ontstaan, maar ook ernstigere dingen als doorzakking van de dakconstructie, of lekkage.

Waar bij dakreparatie het dak alleen gerepareerd wordt, wordt er bij dakrenovatie iets vernieuwd aan het dak. Het dak kan op verschillende manieren energiebesparender worden gemaakt, bijvoorbeeld door het waterafstotend te behandelen. In sommige gevallen is een volledige renovatie van het dak niet nodig en kan een reparatie afdoende zijn. Maar mocht uw dak al wat ouder zijn en deze vaak dezelfde beschadigingen vertonen, kan het slim zijn om voor dakrenovatie te gaan.

Dakinspectie Roermond

Kleine beschadigingen aan het dak kunnen verergeren en op lange termijn leiden tot grote schade, wat hoge kosten met zich mee kan brengen. Door uw dak op tijd te laten renoveren, kunt u dit soort situaties en onkosten voorkomen. Zodra u deze beschadigingen opmerkt, is het verstandig om niet te lang te wachten: schakel direct een professionele dakdekker in.

Als u twijfelt aan de kwaliteit van uw dak, kunnen we bij RNT Dakspecialist een dakinspectie bij u uitvoeren en deze in kaart brengen. Het is verstandig om dit standaard eens in de paar jaar te laten doen. Bij het controleren van het dak, wordt er aandacht besteed aan de plekken waar er kans is op lekkage, beschadigingen in de dakbedekking en in de dakgoot.

Kosten dakrenovatie Roermond

Voor het renoveren van uw dak kunnen de kosten verschillen op basis van de grootte van het dak, het type dakbedekking en de aard van de beschadigingen. Zo is bitumen veel voordeliger dan dakpannen, en is het renoveren van een plat dak veel minder werk dan het renoveren van een schuin dak. Als u een plat dak wilt laten renoveren, moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €1.500. Voor een schuin dak ligt dit bedrag echter op €5.000.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Bij het overwegen van dakrenovatie zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten. U kunt er bijvoorbeeld over nadenken om de dakrenovatie te combineren met andere werkzaamheden aan uw dak. U zou bijvoorbeeld van de gelegeneheid gebruik kunnen maken om zonnepanelen of dakisolatie te laten plaatsen.

Om te voorkomen dat er warmteverlies ontstaat door ongewenste luchtstromen, is het verstandig om verzekerd te zijn van een uitstekende luchtdichtheid van het dak. Ook kunt u er over nadenken of het zou kunnen dat er asbest in uw dak zit. Dan kunt u het beste de dakbedekking compleet laten vervangen. Tot slot heeft u soms, behalve een dakdekker, ook een architect nodig voor het plannen van dakrenovatie. Vraag uw dakdekker hierin om advies.

Contact met RNT Dakspecialist voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij RNT Dakspecialist bieden we veilig werken, snelle service, professionele resultaten en scherpe prijzen. Wij staan voor u klaar om u volledig te informeren over alle mogelijkheden voor uw dak en om u passend advies te geven over de beste oplossing. Daarbij kunnen we ook meedenken over het combineren van de renovatie met andere dakwerkzaamheden.

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker om u te helpen met uw dakrenovatie? In Roermond helpen wij van RNT Dakspecialist u graag bij iedere dakrenovatieklus. Zorg dat u er snel bij bent en schakel direct een vakman in door te bellen naar 085 106 1365 of het contactformulier in te vullen.

Over ons

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over RNT Dakspecialist

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen, het uitvoeren van een dak inspectie, dak onderhoud of het plaatsten van dakisolatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervangen en isoleren van jouw complete dak en het vervangen van jouw dakgoten.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde om de gewenste kwaliteit te leveren op jouw dak. Daarom werken wij alleen met kwalitatief goede en gecertificeerde duurzame producten. Dus ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor jouw dak? Neem dan gerust contact met ons op.


VCA