Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Rookkanaal dichtmaken in Roermond

Het dichten van het rookkanaal zorgt ervoor dat er geen warmte lucht meer kan ontsnappen via het rookkanaal. Daarnaast voorkomt het dat insecten en kleine dieren kunnen binnendringen. Laat je rookkanaal op de juiste manier dichten door een specialist, als het verkeerd wordt afgesloten kan dit namelijk leiden tot lekkages, slechte ventilatie of andere problemen. De monteur zal het bestaande rookkanaal afdichten en isoleren, dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van gipsplaten. 

BMP Vastgoedonderhoud staat voor u klaar in Roermond
Over ons

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor rookkanaal dichtmaken?

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA