Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Direct een dakdekker nodig?Bel 085 106 1365Of vul het formulier in

Dak onderhoud in Roermond

Het onderhouden van je dak is belangrijk zodat het dak goed blijft functioneren. Het is verstandig om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren zodat er gekeken kan worden naar defecte onderdelen zodat deze tijdig vervangen kunnen worden. Ook kan mos of algen verwijderd worden tijdens een onderhoudsbeurt.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1365

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor dak onderhoud?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over RNT Dakspecialist

RNT Onderhoud staat klaar om diverse dak werkzaamheden voor jou te realiseren. Ons bedrijf heeft een groot werkgebied. Wij zijn actief in o.a. Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen, het uitvoeren van een dak inspectie, dak onderhoud of het plaatsten van dakisolatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervangen en isoleren van jouw complete dak en het vervangen van jouw dakgoten.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde om de gewenste kwaliteit te leveren op jouw dak. Daarom werken wij alleen met kwalitatief goede en gecertificeerde duurzame producten. Dus ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor jouw dak? Neem dan gerust contact met ons op.


Logo van VCA
VCA