Dakrenovatie in Roermond

Een goed gelegd dak gaat in de regel tientallen jaren mee. Elk dak krijgt echter elke dag heel wat te verduren. Op een gegeven moment is de bedekking dan niet meer in goede staat. Reparatie biedt dan vaak uitkomst. Blijkt de conditie van uw dak wel erg slecht te zijn? Dan denkt u misschien dat u het complete dak moet vervangen. In veel gevallen is er echter ook nog een andere optie: dakrenovatie. Zoekt u een vakman die u hier meer over kan vertellen en de werkzaamheden voor u uit kan voeren? In de regio Roermond kunt u hiervoor bij ons terecht.

Renoveren of vervangen?

Of dakrenovatie mogelijk is, hangt af van diverse factoren. Zo moet de dakconstructie nog in goede staat zijn. Als de dakbedekking op enkele plekken in slechte conditie is, kan dit worden vervangen. Als de gehele bedekking en de constructie er niet goed bijliggen, dan is vervangen waarschijnlijk een verstandigere keuze. Onze medewerkers informeren u graag over alle opties!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakrenovatie bij uw eigen woning? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een klus? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen op het telefoonnummer 085 - 432 00 44. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Voor alles op het gebied van dak renoveren kunt u in en om Roermond op ons rekenen!