Dakrenovatie Roermond

Een goed gelegd dak gaat in de regel tientallen jaren mee. Elk dak krijgt echter elke dag heel wat te verduren. Op een gegeven moment is de bedekking dan niet meer in goede staat. Reparatie biedt dan vaak uitkomst. Blijkt de conditie van uw dak wel erg slecht te zijn? Dan denkt u misschien dat u het complete dak moet vervangen. In veel gevallen is er echter ook nog een andere optie: dakrenovatie.

Let op: wij renoveren alleen platte daken.

Zoekt u een dakdekker in Roermond die u hier meer over kan vertellen en de werkzaamheden voor u uit kan voeren? In de regio Roermond kunt u hiervoor bij Selektdak terecht.

 

Dakrenovatie- of vervanging?

Of dakrenovatie mogelijk is, hangt af van diverse factoren. Zo moet de dakconstructie nog in goede staat zijn. Als de dakbedekking op enkele plekken in slechte conditie is, kan dit worden vervangen en kies je dus voor een (kleinschalige) renovatie. Als de gehele bedekking en de constructie niet meer voldoen, dan is vervangen waarschijnlijk een verstandigere keuze. Om zeker te zijn van de juiste keuze kiezen we doorgaans nog voor een inspectie op het dak, waardoor we u een beter advies kunnen geven. Dakrenovatie is een mogelijkheid bij diverse soorten schade aan het dak, al dan niet als onderdeel van een dakreparatie. Lees meer over de diverse aspecten die hierbij komen kijken.

Onze medewerkers informeren u graag over alle opties!

Meer informatie omtrent dakrenovatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakrenovatie bij uw eigen woning? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een klus? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen op het telefoonnummer 035 - 204 88 17. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Voor alles op het gebied van dak renoveren kunt u op Selektdak rekenen!