Daklekkage in Roermond

U baalt als een stekker als u de natte plek op het plafond ziet. U denkt meteen aan een daklekkage. Bij een daklekkage Roermond kunt u beter direct een dakdekker bellen. Een dakdekker van BMP Dakspecialist is altijd bereikbaar en staat u graag te woord. Wij maken direct een afspraak met u om naar uw dak te komen kijken. Wilt u meer weten over daklekkages, lees dan snel verder. Direct een dakdekker nodig? Neem contact met ons op via 085 - 106 13 65. Wij helpen u graag.

Daklekkage Roermond: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Vergeet niet uw spullen even ergens anders neer te zetten indien er veel water uit het plafond komt. Maak daarnaast foto’s van het lek, zodat u die naar uw opstalverzekering kunt sturen. Heeft u geen ervaring met daken beklimmen? Ga dan ook niet zelf uw dak op om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Dit is erg gevaarlijk.

Onze werkwijze bij daklekkage in Roermond

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een heldere werkwijze bij daklekkage Roermond. Door uw beschrijving van het probleem kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van wat er precies met uw dak aan de hand is. Wij stellen daarna vaak nog wat technische vragen. Om zeker te zijn van de oorzaak van het lek moeten we uw dak op om deze grondig te bekijken. Daarvoor kunnen wij altijd op korte termijn een afspraak inplannen.

Tijdens onze dakinspectie bekijken wij de dakbedekking als geheel, alle naden, zoals bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We scannen uw hele dakl, zodat we niets over het hoofd zien. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Voordat wij uw daklekkage repareren doen wij u een voorstel op maat. Stemt u in met dit voorstel, dan komt uw dakreparatie zo snel mogelijk in onze agenda te staan.

Oorzaken lekkage dak

Een lekkage dak komt door schade aan uw dak en deze schade kan verschillende oorzaken hebben. Soms is er veel met uw dak aan de hand, maar het kan ook iets kleins zijn. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, planten en dieren. Een daklekkage Roermond valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak

Na een kapotte dakbedekking is een slechte waterafvoer de grootste oorzaak van een lekkage plat dak. De waterafvoer is erg belangrijk, maar kan makkelijk hersteld worden. Ook kan de dakbedekking makkelijk vervangen of gerepareerd worden. Een plat dak repareren vergt wel wat handigheid. Ziet u dit niet zitten, dan staat een ervaren dakdekker van BMP Dakspecialist klaar om uw dak te repareren. Bel direct op 085 - 106 13 65.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Indien mogelijk verhelpen wij de lekkage graag direct. Uiteraard overleggen wij alles met u. Hoeft er alleen een dakpan vastgemaakt te worden, dan kunnen wij dit direct doen. Gaat het om een grotere reparatie, dan maken wij een afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Roermond

Een daklekkage moet snel gerepareerd worden. Wij zorgen er dan ook voor dat er altijd een dakdekker van BMP Dakspecialist voor u klaar staat. Laat u ons uw daklekkage in Roermond repareren, dan kunt u rekenen op vertrouwde service. Heldere afspraken zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Bel gerust indien u informatie wilt of een afspraak wilt maken. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 13 65 en via het contactformulier.