Dakgoten plaatsen in Roermond

Voor een goede afwatering kan uw dak niet zonder dakgoten. Het water en vuil verzamelen zich hier en worden via de regenpijp afgevoerd. In Roermond en omgeving monteren wij niet alleen de dakbedekking van uw keuze, ook voor montage van uw dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu kiest voor koper of zink, PVC, kunststof, aluminium of plastic: wij zorgen voor snelle plaatsing met een perfecte afwerking.

Omdat vuil zich door het jaar heen ophoopt in uw dakgoten, is het belangrijk om uw dakgoten regelmatig te laten reinigen. Kolen Dakwerken is u hierbij graag van dienst. We zorgen dat al het vuil verwijderd wordt, zodat het water weer goed kan wegstromen en u problemen als lekkage en verrotting voorkomt.

Dakgoot vervangen of repareren

Dakgoten die niet regelmatig gereinigd en onderhouden worden, kunnen na verloop van tijd voor vervelende problemen zorgen. Water kan immers niet meer goed wegstromen en omdat het constant vochtig is op het dak, zult u al snel last krijgen van verrotting. Dit kan zowel de dakgoot als uw dakbedekking aantasten, met lekkage of zelfs grote gaten tot gevolg. Is uw dakgoot kapot of beschadigd geraakt? Voor dakgoten vervangen kunt u in de regio Roermond een beroep op Kolen Dakwerken doen, we helpen u graag!