Stormschade in Roermond?

In Nederland komt harde wind regelmatig voor. Schade die veroorzaakt wordt door storm is dan ook geen uitzondering. Vooral daken hebben veel te lijden onder de stormachtige weersomstandigheden. Woont u in Roermond en heeft u stormschade aan uw dak? Zitten er dakpannen los, of zijn ze van uw dak gewaaid? Of is er lekkage ontstaan? Geen nood, wij zorgen ervoor dat de stormschade in een mum van tijd is hersteld.

Snelle service bij stormschade

In Roermond en omgeving staan wij dag en nacht paraat, zodat we bij stormschade en andere acute dakproblemen snel bij u op de stoep kunnen staan. Bij dringende problemen kunt u ons 24/7 bereiken op het telefoonnummer 085 - 432 00 44. We sturen vervolgens zo gauw mogelijk een medewerker naar u toe. Onze allround dakdekkers sporen vlug het precieze probleem op en hebben voor elk mankement een oplossing. We zetten uw veiligheid voorop en gaan pas weer weg als we zeker weten dat uw dak er weer goed bijligt!

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het uitvoeren van alle mogelijke klussen op het gebied van dakbedekking. We leveren vakwerk en zijn duidelijk in onze prijsstelling. Aarzel dus niet om bij stormschade in of om Roermond onze hulp in te schakelen, we zijn u graag van dienst.