Stormschade Roermond

In Nederland komt harde wind regelmatig voor. Schade die veroorzaakt wordt door storm is dan ook geen uitzondering. Vooral daken hebben veel te lijden onder de stormachtige weersomstandigheden. Let op! Bij schade aan het dak als gevolg van een storm kunt u vaak een beroep doen op de verzekering. Hieraan zijn wel enkele richtlijnen en voorwaarden gekoppeld. Woont u in Roermond en heeft u stormschade aan uw dak? Onze dakdekker in Roermond staat voor u klaar. Wij helpen u in de volgende situaties:

  • Daklekkage of lekkage aan de dakgoot
  • Losliggende dakpannen of scheurtjes in de bedekking
  • Schade aan de nokvorst of het loskomen van daklood

Wat voor stormschade u ook mee te kampen krijgt, u wilt een snelle en effectieve oplossing. Geen nood, wij zorgen ervoor dat de stormschade in een mum van tijd is hersteld. Zodoende is uw dak binnen no-time weer in topconditie.

Snelle service bij stormschade

In Roermond en omgeving staan wij dag en nacht paraat voor dakreparatie, zodat we bij stormschade en andere acute problemen op het dak snel bij u op de stoep kunnen staan. Bij dringende problemen kunt u ons 24/7 bereiken op het telefoonnummer 085 - 106 13 65. We sturen vervolgens zo snel mogelijk een medewerker naar u toe. Onze allround dakdekkers sporen vlug het precies het probleem op en hebben voor elk mankement een oplossing. We zetten uw veiligheid voorop en gaan pas weer weg als we zeker weten dat uw dak er weer goed bijligt!

Stormschade? Schakel ons in!

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het uitvoeren van alle mogelijke klussen op het gebied van dakbedekking, zeker als het gaat om acute schade, waardoor mensen direct op zoek zijn naar hulp. We leveren vakwerk en zijn duidelijk in onze prijsstelling. Aarzel dus niet om bij stormschade BMP Dakspecialist in te schakelen, we zijn u graag van dienst.