Dakreparatie Roermond

Is uw dak beschadigd geraakt, bijvoorbeeld door storm, brand of een lek? Geen nood, een dakreparatie in Roermond voeren wij snel en vakkundig uit. Als dakdekker in Roermond kunnen wij alle mogelijke dakproblemen op korte termijn verhelpen. Of het nu gaat om het vervangen van enkele dakpannen of het repareren van een plat of hellend dak, wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties. In Roermond en omgeving zijn we u graag van dienst. Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op: 085 - 106 13 65.

Dakreparatie plat dak

Wanneer wij een dakreparatie aan een plat dak uitvoeren, zien wij dat daklekkage het meest voorkomende probleem is. Dakbedekking zoals bitumen wordt vanaf rollen gelegd, de naden moeten dus goed op elkaar aansluiten. Door slijtage of slecht onderhoud kan het daarom voorkomen dat het dak op de naden gaat lekken. Is dit bij u het geval? Wij voeren vakkundig een dakreparatie in Roermond uit. Het lek herstellen wij door deze weer dicht te branden.

Ook voor volledig nieuwe dakbedekking op uw platte dak kunt u bij ons terecht. Wanneer uw huidige dakbedekking er al een tijdje op zit of deze niet professioneel is aangebracht, kan dit het overwegen waard zijn. Zeker wanneer u last heeft van een beginnende lekkage. Neem gerust contact op met BMP Dakspecialist voor meer informatie hierover. Wij kunnen u ook meer vertellen over de eigenschappen en voordelen van de verschillende soorten dakbedekking.

Dakreparatie hellend dak

Bij schuine daken zien we vaak losgeraakte dakpannen of een losse nokvorst. Een tijdige dakreparatie aan uw hellende dak voorkomt ergere problemen zoals een lekkage. Harde wind en stormschade zijn vaak de oorzaak van losliggende dakpannen of lekkage. Dergelijke schade ontstaat eveneens door slecht onderhoud. Schakelt u onze dakdekkers in voor een dakreparatie in Roermond. Wij werken vlug, professioneel en repareren mankementen vakkundig.

Meer dan alleen dakreparatie

Naast een dakreparatie voeren wij ook dakrenovaties uit. Wanneer de dakconstructie nog goed is, is het mogelijk om het dak deels te vernieuwen. Ook voor het plaatsen van een dakdoorvoer en het herstellen van een lekkende dakgoot staan wij voor u klaar. Meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van dakbedekking, reparatie, onderhoud en aanleg? Neem gerust contact op met dakdekker BMP Dakspecialist, dan vertellen we u meer!

Dakreparatie-expert Roermond

Als dakreparatie-expert in Roermond raden we u aan om problemen met uw dak in de toekomst te voorkomen. Onze hulp is daarom niet alleen in te schakelen voor dakreparatie in Roermond, maar voor periodiek onderhoud. Ook kunt u een afspraak met onze dakdekkers maken voor een dakinspectie. Hiermee houdt u uw daken altijd in goede conditie en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Wanneer u een dakreparatie-expert in Roermond nodig heeft, is het ons streven om u zo snel mogelijk te helpen.