Deskundige dakreparatie Roermond

Is uw dak beschadigd geraakt, bijvoorbeeld door storm, brand of een lek? Geen nood! Als allround dakdekker kunnen wij alle mogelijke dakproblemen op korte termijn verhelpen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in dakreparatie en is u graag van dienst. Of het nu gaat om het vervangen van enkele dakpannen, het plaatsen van een dakdoorvoer, het herstellen van een lekkende dakgoot of een plat of hellend dak repareren, wij regelen het snel en goed voor onze klanten in en om Roermond.

Dakreparatie kent twee uitzonderlijke gevallen, waarbij ons streven is direct voor u klaar te staan:

Dakreparatie plat dak

Daklekkage is het meest voorkomende probleem dat met platte daken kan ontstaan. Dakbedekking zoals bitumen, EPDM en Roofing wordt vanaf rollen gelegd, de naden moeten dus goed op elkaar aansluiten. Door slijtage of slecht onderhoud kan het daarom voorkomen dat het dak op de naden gaat lekken. Is dit bij u het geval? Wij herstellen het lek en branden uw dak weer dicht.

Dakreparatie hellend dak

Met schuine daken zien we veelal losgeraakte dakpannen of een losgeraakte nokvorst als probleem, vaak met daklekkage tot gevolg. Dergelijke schade ontstaat eveneens door slecht onderhoud, of door bijvoorbeeld harde wind. Ook voor dergelijke schades schakelt u onze dakdekkers in. Wij werken vlug en professioneel en repareren mankementen vakkundig.

Meer dan alleen dakreparatie

Om problemen met uw dak in de toekomst te voorkomen, raden wij aan om niet alleen onze hulp in te schakelen voor dakreparatie, maar om ook periodiek een afspraak met onze dakdekkers te maken voor een dakinspectie of het uitvoeren van onderhoud. Hiermee houdt u uw daken te allen tijde in goede conditie en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van dakbedekking reparatie, onderhoud en aanleg? Neem gerust contact op met dakdekker Roermond Woningverbetering Buitenhuis, dan vertellen we u meer!