Dakisolatie in Roermond

De voordelen van dakisolatie zijn legio. Hieronder kunt u alle informatie vinden over dakisolatie, zoals de kosten, eventuele subsidie en verschillende soorten dakisolatie. Direct meer info over dakisolatie in Roermond of een afspraak maken? Onze dakdekker in Roermond staat u graag te woord. Hij vertelt u precies hoe de isolatie van uw dak in zijn werk gaat. Ons telefoonnummer is 085 - 106 13 65. Bel ons gerust.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie brengt een enorme kostenbesparing met zich mee Met een gasprijs van 1 euro/m3 gas kunt u tussen de €400 en €800 op jaarbasis besparen op de energierekening. Dit varieert en is afhankelijk van uw type dak en de soort isolatie die u laat plaatsen. De uiteindelijke kosten die u bespaart bij dakisolatie in Roermond zijn natuurlijk afhankelijk van de daadwerkelijke gasprijs. Nog meer voordelen van dak isoleren zijn:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • Het is goed voor het klimaat omdat je minder stookt en dus minder CO2 uitstoot.
  • Het heeft een positief effect op de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

U kunt uitgaan van kosten tussen de €1000 en €4500 voor het laten aanbrengen van dakisolatie in Roermond. U kunt de kosten drukken door aanspraak te maken op eventuele subsidies. Deze kunnen tot 30% van de kosten dekken. Subsidies gaan vaak gepaard met bepaalde voorwaarden. Om aanspraak te maken op een subsidie moet u eerst aan deze voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Dak isolatie buitenzijde, dakisolatie binnenzijde, zoldervloerisolatie, wij plaatsen het voor u. Onze werkzaamheden omvatten naast het isoleren van het dak ook nog: dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Onze werkzaamheden voldoen aan de hoge eisen die aan dakdekkerbedrijven worden gesteld door de brancheorganisaties. Dakisolatie in Roermond laat u met een gerust hart door ons uitvoeren.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie kan aan de binnenzijde van uw platte dak aangebracht worden. De dakbedekking moet dan wel verwijderd worden, maar dan kunt u er ook voor kiezen om uw dak te vernieuwen. Het is ook mogelijk om dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak toe te voegen. Dit is een makkelijke en snelle manier van dak isoleren. Hoeft u uw zolder niet te verwarmen omdat u die nauwelijks gebruikt, dan is zoldervloerisolatie ook een goede optie.

Dakisolatie buitenzijde

De makkelijkste manier om uw platte dak te isoleren is door dakisolatie aan de buitenzijde toe te voegen. Dit is makkelijk, maar zorgt wel voor iets minder goede isolatie. Een uitstekende isolatie voor uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het isolatiemateriaal wordt onder de dakpannen geplaatst. Dakisolatie kan ook in de vorm van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten. Hiervoor zijn verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar. Dit isoleert echter wel minder goed.

Dakisolatie Roermond door BMP Dakspecialist laten uitvoeren

Wij hebben altijd ruimte in onze agenda om u snel te helpen. Laat u goed informeren over verschillende soorten dakisolatie of maak een afspraak om het te bespreken. Bel ons gerust op 085 - 106 13 65 of neem contact met ons op via ons contactformulier.