Dakisolatie Roermond?

Zonder degelijke dakisolatie kunt u uw woning wel verwarmen, maar vliegt de warmte letterlijk en figuurlijk via het dak uw huis uit. Dat is natuurlijk ontzettend zonde van uw stookkosten, en bovendien erg slecht voor het milieu. Gelukkig kunt u zowel platte als schuine daken op verschillende manieren isoleren, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Daarnaast is er isolatie mogelijk van uw zoldervloer en/of dakkapel. Als ervaren dakdekker in Roermond adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en de verstandigste keuze voor uw woonsituatie.

dakisolatie plat dak

Dakisolatie aangebracht op plat dak

 

Dakisolatie: rendement en comfort

Steeds meer mensen willen bezuinigen op hun energiekosten; dakisolatie is in dat geval één van de meest rendabele investeringen. Zoals u wellicht al wist stijgt warmte binnen ons huis op en verlaat de woning via het dak. Dat is zonde! Middels dakisolatie houdt u de warmte in huis vast, terwijl ook koude luchtstromen van buiten geen kans meer maken. Dit ziet u onmiddellijk terug in de stookkosten én het comfort in huis.

Meer informatie over dakisolatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakisolatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben jarenlange ervaring en informeren u graag. Er moeten immers nog diverse keuzes worden gemaakt:

  • Plat dak of hellend dak
  • Isolatie aan de binnen- of buitenzijde?
  • Het gebruikte materiaal en waarden
  • De verhouding kosten/rendement

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, vertellen onze dakdekkers u graag meer over een plat dak isoleren en een schuin dak isoleren. Een investering in dakisolatie moet zichzelf uiteraard terugverdienen; niet alleen in wooncomfort, maar des te meer in de besparing op stookkosten. Hoe die terugverdientijd eruit ziet, dat hangt af van het type dakisolatie. Een reële terugverdientijd is gemiddeld rondom de 6 tot 8 jaar, maar de mogelijkheden worden steeds rendabeler.

Dakisolatie plaatsen Roermond

Kolen Dakwerken, dakdekker Roermond is uw specialist voor dakisolatie in Roermond en de omgeving. Schakel ons in voor meer informatie; wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en realiseren het optimale resultaat. Voor een offerte kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zelf contact met u op!