Dakinspectie Roermond

Als dakdekker in Roermond begrijpen wij dat het dak een essentieel onderdeel is van ieder pand. Een dak biedt u immers bescherming tegen de grillen van het weer en zorgt ervoor dat u comfortabel kunt wonen. Daarom is het belangrijk dat uw daken in goede staat verkeren. Dakdekkers raden aan om regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren. Hierbij komen eventuele mankementen vroegtijdig aan het licht, en voorkomt u dat er problemen als een daklekkage ontstaan. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en kunnen u in de regio Roermond helpen bij alle dakwerkzaamheden.

Dakinspectie nodig?

Ons dakdekkersbedrijf is van alle markten thuis. Blijkt naar aanleiding van de dakinspectie bijvoorbeeld dat er een deel van het dak vernieuwd moet worden met een dakrenovatie, of is er een beginnende lekkage die wij kunnen herstellen? We zijn u graag van dienst. Niet iedere lekkage of ieder mankement is zichtbaar met het blote oog en daarom is een inspectie uitermate geschikt. Beschikt u over een ouder dak, dan kunt u ook periodiek gebruik maken van onze diensten. Een dakinspectie is zodoende een investering in de kwaliteit en levensduur van het dak.

We bieden u een breed scala diensten aan. Zo kunnen wij uw hellende en platte daken voorzien van diverse dakbedekkingen, zoals dakpannen, bitumen of kunststof. Ook kunnen wij een nieuw dak voor u aanleggen of bestaande daken voorzien van een dakraam of dakkapel.

Dakinspectie én onderhoud

Onze medewerkers zijn u graag van dienst met dakonderhoud en dakreparatie. Mocht uit de inspectie van het dak blijken dat klein onderhoud of een belangrijke reparatie vereist is, dan kunnen we dit direct voor u uitvoeren. We verzorgen tevens het vegen van uw schoorsteen. Bovendien kunnen wij uw carport of terrasoverkapping perfect voor u aanleggen. In en om Roermond zijn al uw werkzaamheden in goede handen bij onze vakmannen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.